Aangepaste bureaustoel

Bij EMTEK kan je terecht voor een aangepaste bureaustoel, helemaal voor jou op maat gemaakt. Wil jij ook comfortabel werken en zo je zitprobleem oplossen? Neem dan contact met ons op voor een gratis passing

Welke soorten aangepaste bureaustoelen zijn er?

Aangepaste bureaustoel voor rugklachten

Heb je tijdens het werken achter je bureau rugpijn of andere rugklachten? Dan is het belangrijk dat je een bureaustoel hebt die je rug goed ondersteunt. Deze klachten kunnen ontstaan door een verkeerde zithouding, maar er zijn nog veel meer oorzaken die voor pijn tijdens het zitten kunnen zorgen. Zo kan het ook zijn dat je een aangepaste bureaustoel nodig hebt vanwege een hernia of andere lichamelijke klacht.

​Wat de reden van jouw rugklachten ook is: wij maken een aangepaste stoel voor rugklachten helemaal voor jou op maat. Deze zitoplossing zal zich vooral richten op jouw rug en het extra ondersteunen hiervan. Dit doen we niet alleen doormiddel van de juiste rugleuning, maar ook met armsteunen die de druk op je schouders en bovenrug verminderen. Lees hier meer over een aangepaste bureaustoel voor rugklachten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bureaustoel voor mensen met rugklachten

Bureaustoel voor zware mensen

Ben je iets groter of zwaarder dan anderen en zijn de meeste bureaustoelen te smal of niet sterk genoeg? Ook dan kunnen onze specialisten je verder helpen. De meeste bureaustoelen zijn gemaakt voor mensen met standaard lichaamsafmetingen. Niets is vervelender dan moeite hebben met een geschikte bureaustoel vinden, omdat jouw lichaam net even anders is. Ook kan het zijn dat je onvoldoende steun ervaart waardoor je tijdens het werken last krijgt van bijvoorbeeld je rug en/of nek. Dit alles wijst erop dat deze zitproblemen gemakkelijk op te lossen zijn door een aangepaste bureaustoel aan te schaffen. Onze bureaustoelen voor zware mensen wordt volledig op maat voor jou gemaakt. De bureaustoel kan 150 kg dragen, zonder daarbij kwaliteit van ondersteuning te verliezen

Bureaustoel voor zware mensen

Bureaustoel voor lange mensen

Ben jij langer dan gemiddeld en zijn de standaard bureaustoelen voor jou vaak te klein? Dan kan dit voor pijn tijdens het zitten zorgen. De zitting van deze bureaustoelen is vaak te kort en de stoel kan niet hoog genoeg worden ingesteld. Herken je deze problemen en krijg je daarom last van je rug, nek en/of schouders? Dan helpen wij je graag verder met onze bureaustoel voor lange mensen. Met onze ervaring hebben we al veel lange mensen mogen helpen met hun zitproblemen, variërend van 1 meter 90 tot en met 2 meter 17. Dus ben je langer dan gemiddeld en op zoek naar een fijne hoge bureaustoel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

bureaustoel voor lange mensen

Bureaustoel voor kleine mensen

Veel mensen hebben op kantoor last van zitproblemen door de stoel waarop ze zitten. Ben jij wat kleiner dan gemiddeld? Dan is de kans dat je klachten hebt nog wat groter, aangezien de meeste stoelen gemaakt zijn voor mensen met een gemiddelde lengte van 1 meter 80. Dit kan voor vervelende zitproblemen zorgen. Zo kan je bijvoorbeeld je benen niet fijn op de stoel plaatsen, mis je ondersteuning in je rug of kom je niet met je voeten bij de grond. Herken jij jezelf hierin? Dan is onze aangepaste bureaustoel voor kleine mensen waarschijnlijk wel geschikt voor jou.

Bureaustoel voor kleine mensen

Bureaustoel voor heupklachten

​Heb je last van heupklachten tijdens het werken achter je bureau? Dan kan dit door de bureaustoel komen waar je op zit. De meeste bureaustoelen zijn gemaakt om met je benen in een hoek van 90 graden te zitten. Hierbij hoort een heuphoek van zo’n 105 graden. Als je heupklachten hebt, dan kan een aangepaste bureaustoel voor heupklachten dit zitprobleem oplossen. Wij maken een bureaustoel op maat waarbij de heuphoek wordt vergroot. Hierdoor vermindert de druk op de heupen en worden je klachten verholpen.

Bureaustoel voor heupklachten

Elektrisch verrijdbare bureaustoel

Ben je minder mobiel dan jouw collega’s en kan je je werk op dit moment niet uitvoeren zoals je zou willen? Dan kan de oorzaak ook bij je bureaustoel zitten. Misschien geeft deze niet de ondersteuning je je nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je bijvoorbeeld last hebt van achondroplasie of een spierziekte. In dit geval kan een elektrisch verrijdbare bureaustoel een goede oplossing zijn. Deze zal je ondersteuning bij je dagelijkse werkzaamheden en zorgt ervoor dat je je vrijheid tijdens het werken op kantoor (of in een werkplaats) behoudt.

Bureaustoel voor minder mobiele mensen

Waarom kiezen voor een aangepaste bureaustoel van EMTEK?

Bij EMTEK luisteren we naar jouw behoeften en wensen. Voor, tijdens en na de aankoop van je aangepaste bureaustoel. Daarom kan je altijd bij ons terecht, ook na de levering van je stoel. Met onze ervaring en database met meer dan 2000 verschillende zitproblemen weet je zeker dat je wordt geholpen door een echte bureaustoel expert. Onze specialist zal op je werkplek langskomen voor een gratis passing. Vervolgens leveren we de stoel persoonlijk af zodat we deze goed kunnen instellen op je werkplek. Na drie maanden controleren we hoe het gaat en of je zitprobleem zo is opgelost.

De voordelen van een aangepaste bureaustoel van EMTEK

Met een aangepaste bureaustoel zorg je ervoor dat je lichaam tijdens het werk de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Omdat wij de stoel helemaal aanpassen aan jouw lichaam en klachten lossen we zo jouw zitprobleem op. Bij het maken van onze bureaustoelen gebruiken we uitsluitend stoffen van de beste kwaliteit (100.000+ toeren Marindale) om de hoogste stijlvastheid te garanderen. Uiteraard heeft u keuze uit diverse varianten. De gestoffeerde delen worden voorzien van een hoge kwaliteit schuimcombinatie die de hoogte zitkwaliteit garandeert. Daarnaast hebben onze aangepaste bureaustoelen indien nodig ook nog veel elektrische mogelijkheden. Denk aan een verrijdbaar onderstel, oppompbare ondersteuning, bureaustoelhoogte, sta-op mechaniek en nog veel meer. Wist je dat onze stoelen ook worden erkend als Medisch Hulpmiddel door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport? Ze overtreffen zelfs de NEN en NPR (arbo eisen) normen.

Onze werkwijze

Bij EMTEK komen mensen omdat ze écht goed willen zitten. Daarom hanteren wij een beproefde werkwijze die arbeidsintensief te noemen is, maar wel het beoogde resultaat heeft. Nadat je contact met ons hebt opgenomen vindt er een interview plaats om de achterliggende reden te achterhalen. Vervolgens komt er een zitspecialist bij je langs om een passing uit te voeren op je werkplek. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. We bespreken intern hoe we jouw zitprobleem kunnen oplossen en je ontvangt van ons een offerte.

​Ga je akkoord? Dan gaan we direct aan de slag. We maken de stoel volledig op maat en er wordt een grondige kwaliteitstest gedaan. Na drie tot zes weken leveren we de stoel(en) persoonlijk bij je af. We installeren hem op jouw werkplek en leggen je uit hoe de stoel werkt. Ook hierna houden we nog contact, want na drie maanden nemen we weer contact met je op om te kijken of jouw zitprobleem is opgelost. Is dit niet het geval? Dan lossen we het op zodat je voortaan heerlijk achter je bureau zit.

Ergonomische bureaustoel

Heb je veel last van pijn tijdens het zitten achter je bureau of heb je nek- en/of nekklachten? Dan is de kans groot dat dit komt door de bureaustoel. Op langer termijn kan dit vervelende problemen opleveren. Kijk daarom altijd naar een ergonomische bureaustoel. Deze stoelen hebben meer opties dan een standaard bureaustoel en kan je helemaal aanpassen naar jouw lichaam. Hierdoor heb je meer ondersteuning tijdens het zitten en verhelp of voorkom je klachten. Meer weten over? Lees hier alles over bureaustoel ergonomie en waar je op moet letten.

Aangepaste bureaustoel vergoeding

Wist je dat je ook een vergoeding kan krijgen voor een aangepaste bureaustoel? Volgens de Wet WIA kan er een vergoeding worden gegeven aan hulpmiddelen die bijdragen aan het behoud, herstel of bevordering van de mogelijkheid tot het verrichten van arbeid. Onze op maat gemaakte stoelen zijn vaak de enige oplossing voor zitproblemen en draagt hier dus direct aan bij. Daarom worden onze stoelen ook erkend als Medisch Hulpmiddel door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport? Ze overtreffen zelfs de NEN en NPR (arbo eisen) normen voor een arbo bureaustoel. Of de aangepaste bureaustoel vergoed wordt, wordt uiteindelijk bepaald door het UWV. Lees meer over een vergoedingsaanvraag op maat op deze pagina.