Gratis 'Beter zitten in vijf stappen' box

Onze zitspecialisten maken gebruik van de ‘Beter zitten in 5 stappen’ methode om iedereen goed te laten zitten. Deze methode willen we graag met je delen. Vraag daarom op deze pagina gratis de ‘Beter zitten in 5 stappen’ box aan. In deze box zitten 10 instructiekaarten. Gebruik er één voor jezelf en deel de rest uit aan collega’s die nodig beter moeten gaan zitten. Zo zorgen we samen voor een gezond en vitaal kantoor!

3 redenen om de box aan te vragen

​1. Je wilt je eigen bureaustoel instellen, maar weet nog niet hoe je dat op de juiste manier moet doen
Mocht je regelmatig bezig zijn om je bureaustoel in te stellen, zonder dat het écht zorgt voor een prettigere zithouding, dan heb je de ‘Beter zitten in vijf stappen’ box nodig. Door de stappen één voor één door te lopen zorg je ervoor dat de stoel vervolgens wel juist staat ingesteld.
2. Je bent verantwoordelijk voor de gezondheid van werknemers bij jou op kantoor
Je bent als Arbo-coördinator, ergotherapeut, facilitair-,
preventiemedewerker, fysiotherapeut of bedrijfsarts er verantwoordelijk voor dat iedereen op kantoor goed zit op zijn/haar stoel. De box is een eerste stap om ervoor te zorgen dat iemand goed op zijn/haar bureaustoel zit. Heb je de box aangevraagd? Top, breid vervolgens jouw kennis over zitten verder uit door deel te nemen aan de Zitcoach Training. Die in het 2e kwartaal van 2024 weer gegeven zal worden
3. Je helpt niet alleen jezelf, maar ook je collega’s
De box bevat één kaartje die je zelf nodig hebt voor het instellen van de bureaustoel. De overige negen kun je uitdelen aan je collega’s. Zo kunnen zij er ook voor zorgen dat ze goed zitten op hun bureaustoel.

Vraag hier jouw gratis box aan!