Bureaustoel voor heupklachten

De meeste bureaustoelen zijn gemaakt om jouw benen in een hoek van 90 graden te laten zitten. Daarbij hoort een heuphoek van ongeveer 105 graden, tenminste als je in een actieve houding zit wanneer je achter een pc werkt. Als je last hebt van jouw heupen, dan is die hoek niet ideaal en zou het kunnen helpen om de bovenstaande genoemde hoeken tijdens het zitten te vergroten zodat de druk op je heupen vermindert.

Om je daarbij te helpen hebben wij de bureaustoel voor heupklachten, ook wel een Artrodese genoemd. Deze stoel kenmerkt zich door een unieke zitting die ervoor zorgt dat de heuphoek daadwerkelijk wordt vergroot. Verder helpt deze bureaustoel ook om opstaan te vergemakkelijken, mocht je daar problemen mee hebben. Is dat precies wat je zoekt? Lees dan verder op deze pagina om erachter te komen wat de voordelen zijn en hoe je hem aanvraagt.

Voordelen van de EMTEK bureaustoel voor heupklachten

Deze stoel wordt op maat gemaakt
De unieke zitting verlaagt de druk op je heupen
De stoel vergemakkelijkt het plaatsnemen en opstaan
We meten de stoel ter plekke in en leveren deze zelf af
De stoel vermindert de pijn tijdens het zitten

Cee Visser

”Ik nam plaats op de stoel en hij zat direct als gegoten. De stoel bood op alle vlakken ondersteuning, hij knelde niet bij de knieholten en er was ruimte bij mijn heupen en dat terwijl mijn armen alsnog worden ondersteund.”

Lees verder

Wil je je zitprobleem oplossen?

Benader ons dan middels het formulier. Vervolgens nemen we contact met je op voor een telefonisch interview. Tijdens dit interview bepalen we of een passing per videobellen voldoende is, of dat we een fysieke passing dienen te verrichten aan je eigen werkplek. Hoe dan ook, het inmeten van de stoel is altijd gratis en vrijblijvend!

 

Vraag een gratis passing aan: