Bureaustoel voor kleine mensen

​Op kantoor heb je wellicht, net als veel andere kleine mensen, last van de stoel waarop je zit. Je bent waarschijnlijk kleiner dan gemiddeld en daardoor ervaar je problemen met zitten. Standaard bureaustoelen zijn namelijk ontworpen voor mensen die ongeveer 1 meter en 80 centimeter lang zijn. Een stoel is dus al snel te groot.

Je herkent waarschijnlijk dat je huidige bureaustoel te breed en te hoog is. De zitting is te lang, waardoor je benen horizontaal liggen. Dat geldt niet als je op het puntje van de stoel zit, maar dan mis je steun in de rug. Op welke manier je ook zit, je voeten komen niet bij de vloer. Dit zorgt ervoor dat op- en afstappen van de stoel lastig wordt. Wellicht merk je ook dat de armsteunen geen ondersteuning bieden, omdat deze op de hoogste stand nog te laag staan. Uit dit alles blijkt dat de standaard bureaustoel niet geschikt is voor jou.

Gelukkig hebben wij de stoel die wel geschikt is voor jou. ​Dus ben je maximaal 1 meter en 55 centimeter lang? Dan zit je hier goed. Ben je langer dan 1 meter 55 centimeter, neem dan contact met ons op via het contactforumlier.

De voordelen van een EMTEK stoel voor kleine mensen

Indien nodig maken we de stoel op maat voor jouw lichaam
Indien nodig voorzien we de stoel van een voetenbank die het op- en afstappen vergemakkelijkt. Hierdoor hangen je benen niet meer in de lucht en zit je op gelijke hoogte met je collega's
De stoel heeft een korte zitting, zodat je benen niet rechtuit liggen en je werkelijk van de rugleuning gebruik kan maken
Voor (bijvoorbeeld) achondroplasten kunnen we hogere armleuningen plaatsen om jouw armen goed te ondersteunen

Dirk Messchaert

“De stoel van EMTEK heeft mijn werk een stuk aangenamer gemaakt. Ik zit nu op kantoor als ieder ander mens. Het bevalt zo goed dat ik er voor thuis ook één heb aangeschaft.”

Lees verder