Bureaustoel voor zware mensen

Je bent wellicht iets groter of zwaarder dan andere mensen. De meeste bureaustoelen zijn te smal en misschien is de bureaustoel waar jij normaal op zit niet sterk genoeg. Ook ervaar je onvoldoende steun van jouw bureaustoel en in het specifiek de rugleuning. Daardoor heb je aan het eind van de dag last van je één of meerdere lichaamsdelen, zoals je rug en of nek. Uit dit alles blijkt dat een standaard bureaustoel niet geschikt is voor iemand als jij.

Komt dit bekend voor?

Onze zitspecialisten meten stoelen aan bij mensen van alle formaten. Klein, of groot. We maken voor jou een bureaustoel op maat die persoonlijk door een zitspecialist wordt ingemeten. Zo hebben wij al veel mensen geholpen aan een passende bureaustoel. Dus voldoet jouw huidige bureaustoel niet en heb je een goed passende stoel nodig? Lees dan verder.

Voordelen van EMTEK zware mensen stoel

De stoel wordt op maat gemaakt en sluit aan op jouw lichaamsformaten
De stoel heeft een brede zitting, zodat je genoeg ruimte hebt om te zitten
Stalen, verstevigde onderdelen zorgen ervoor dat je stoel niet snel kapot gaat
De rugleuning kan hoog worden ingesteld om je onderrug te ondersteunen
Door hoge, lange armleuningen kan jij je armen steunen en je schouders ontspannen
Zitproblemen oplossen is ons werk. Ook voor jou maken we een goed passende stoel

Tilly Smidt

“De stoel van EMTEK heeft mijn werk een stuk aangenamer gemaakt. Ik zit nu op kantoor als ieder ander mens. Het bevalt zo goed dat ik er voor thuis ook één heb aangeschaft.”

Lees verder

Wil je je zitprobleem oplossen?

Benader ons dan middels het formulier. Vervolgens nemen we contact met je op voor een telefonisch interview. Tijdens dit interview bepalen we of een passing per videobellen voldoende is, of dat we een fysieke passing dienen te verrichten aan je eigen werkplek. Hoe dan ook, het inmeten van de stoel is altijd gratis en vrijblijvend!

Bel met +31(0)228-520803 of vul het onderstaande formulier in.
​Op werkdagen nemen we binnen een dag contact met je op.

Vraag een gratis passing aan: