Onze werkwijze

Passing aanvragen
Trots op onze klanten

1. Neem contact met ons op

Bel ons elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 op +31(0)228-520803,
​of vul het contactformulier in.

2. Interview

Waar bel je voor? De achterliggende reden is vaak erg belangrijk. Als iemand bijvoorbeeld belt voor een stoel met een dikkere zitting is dat meestal niet de oplossing. Daarnaast bepalen we tijdens het interview welke demostoel we nodig hebben om je mee in te meten. Daarom vragen we zo veel mogelijk informatie in deze fase.

3.  Passing aan eigen werkplek

In deze stap gaan we passen en meten. Voor individuele bureaustoelen sturen we één van onze zitspecialisten bij je langs met een demostoel om een passing uit te voeren op je eigen werkplek.
​In deze fase ontdek je hoe het is om op een EMTEK stoel te zitten.

4.  We sturen de offerte

We hebben een helder beeld gekregen van het probleem en we hebben ter plekke de situatie onderzocht. Nu gaan we intern bespreken welke oplossing we kunnen bieden. Deze oplossing verklaren we in een overzichtelijke offerte.

5. We produceren de stoel(en)

Als we de offerte getekend retour krijgen gaan we meteen aan de slag. Elke stoel die het pand verlaat maken we naar specificatie in onze werkplaats. Dit duurt meestal 4 tot 8 weken. Ook onderwerpen we elke stoel aan een grondige kwaliteitstest.

6. We leveren de stoel af

Nadat een stoel is getest op kwaliteit leveren we deze persoonlijk af op de werkplek. Elke stoel en werkplek worden juist ingesteld bij aflevering. Ook leggen we uit hoe de stoel werkt zodat je precies weet wat alle knoppen doen.

7. We blijven betrokken

3 maanden na de aflevering evalueren we de situatie om te checken of je echt goed zit. Als je ergens nog problemen mee ervaart lossen we het probleem op. Laat het ons ook weten als er iets in je situatie verandert zodat we met je mee kunnen denken.

Wil je je zitprobleem oplossen? Benader ons dan door middel van de onderstaande knop. Vervolgens nemen we contact met je op voor een telefonisch interview. Tijdens dit interview bepalen we of een passing per videobellen voldoende is, of dat we een fysieke passing dienen te verrichten aan je eigen werkplek. Hoe dan ook, het inmeten van de stoel is altijd gratis en vrijblijvend!

Passing aanvragen
Zitproblemen-emtek