Marco Lagrand

De ervaring van Marco

''Sinds mijn rugproblemen kan ik tot mijn spijt niet goed zitten op andere stoelen. Bankhangen vond ik heerlijk, maar dat gaat niet meer. Daarom heb ik voor thuis ook twee EMTEK stoelen aangeschaft.''

Het verhaal van Marco

”De klachten gingen over en inmiddels kan ik niet meer zitten zonder mijn EMTEK stoel. Als frequente vergaderaar sleep ik mijn bureaustoel dan ook door het hele pand met me mee.”

Op welke stoel zit Marco?

Marco vertelt

“Mijn rugklachten zijn ontstaan door een incident tijdens het voetballen. Toen de klachten begonnen te verergeren ben ik twee keer geopereerd. Vervolgens heb ik zo’n zeven maanden van revalidatie achter de rug. Mijn vriendin is jobcoach in de sociale sector en wees mij op EMTEK als oplossing voor het zitprobleem.

Na het eerste contact stond Elmo Lodewijks snel bij mij thuis op de stoep. Nadat de stoel was ingemeten, kreeg ik een offerte, die ik vervolgens heb ingediend bij het UWV. Deze heeft vervolgens de stoel volledig voor mij vergoed.

De stoel werd afgeleverd op mijn werk. De eerste vier, vijf weken moest ik wennen aan de juiste ondersteuning en had ik nog last van mijn rug. De klachten gingen over en inmiddels kan ik niet meer zitten zonder mijn EMTEK stoel. Als frequente vergaderaar sleep ik mijn bureaustoel dan ook door het hele pand met me mee.

Sinds mijn rugproblemen kan ik tot mijn spijt niet goed zitten op andere stoelen. Bankhangen vond ik heerlijk, maar dat gaat niet meer. Daarom heb ik voor thuis ook twee EMTEK stoelen aangeschaft. Voor de televisie zit ik nu op mijn EMTEK stoel. Ik voel me wel een ambassadeur van goed zitten, want via mij heeft een collega ook een EMTEK bureaustoel aangeschaft.”

Trots op onze klanten

Mimi van Emtek voegt toe

"Rugklachten komen erg vaak voor. In Marco zijn situatie zijn de klachten voortgekomen uit een sportincident. Er zijn echter veel mensen die rugklachten krijgen door een ongezonde zithouding, of onbewust gedrag. Het is erg belangrijk om bewust te zijn van de kwetsbaarheid van de rug. Schouder- en nekklachten zijn hier meestal ook aan verbonden. Let daarom goed op je eigen zitgedrag en zorg dat je op de juiste plaatsen ondersteund wordt door je werkplek!"