Bureaustoel voor de standaard werkplek op kantoor

Uit ervaring blijkt dat 96% van het kantoorpersoneel goed op maat zit met deze eigenwijze bureaustoel voor de standaard werkplek. Van elke persoon stellen wij de stoel en de werkplek in, zodat wij overtuigd zijn van de zitkwaliteit. Daarnaast krijgen zij een heldere uitleg, zodat ze zelf ook de stoel in kunnen stellen.

Onze kennis over zitproblematiek en het menselijk lichaam hebben wij gebruikt om deze eigenwijze bureaustoel te ontwerpen voor de standaard werkplek. Door een handig systeem passen er meer mensen op deze stoel. De praktijk wijst uit dat 96% van het kantoorpersoneel op de bureaustoel past.

Eén bureaustoel past 96% van het kantoorpersoneel

Ruim in hoogte verstelbaar
Ruime verstelbaarheid van zitdiepte
Ruim verstelbare armleuningen (4-dimensionaal; hoogte, diepte, breedte, draaibaar)
Ruime verstelbaarheid van rugleuning
Inclusief individuele zitinstructie

Een bureaustoel met praktijk ervaring

Veel standaard bureaustoelen voldoen aan de Europese norm en de Nederlandse richtlijn voor bureaustoelen;
​de NEN EN-1335 en de NPR-1813. Om deze testen te behalen hebben er gewichten aan de stoel gehangen en zijn afmetingen en gradaties gecheckt. Er heeft echter nooit iemand op gezeten.

Wij laten onze stoelen niet testen op normen. De Fit Office komt voort uit 20 jaar maatwerk ervaring. Vanuit de kern is de stoel daarom gemaakt om een groot aantal mensen te passen, goede comfort en ondersteuning te bieden, én om mensen daadwerkelijk goed te laten zitten. Wij nemen de verantwoording voor de zitkwaliteit en stellen zelf de stoel goed in voor elk persoon. Zo zijn wij er zeker van dat werkplekgerelateerde klachten en ziekteverzuim tot een minimum beperkt worden.

De voordelen van de stoel(en)

Deze bureaustoel voor de standaard werkplek overtreft de NEN-EN 1335 & NPR 1813.
Het functionele ontwerp voorkomt zitproblemen.
Uit onze ervaring past 96% van het kantoorpersoneel op deze stoel.
Het is een stevige stoel die vele jaren meegaat.
Standaard uitgerust met vele instelmogelijkheden, zoals een kantelbaar mechaniek.
Uitsluitend keuze uit diverse stoffen van de beste kwaliteit (100.000+ toeren Martindale) om de hoogste slijtvastheid te garanderen.
De gestoffeerde delen worden voorzien van een hoge kwaliteit schuim.

Offerte aanvragen