Online Zitcoach Training

Trots op onze klanten

Voor zitten bestaat geen school

Als je meer wilt weten over zitproblemen kom je vaak in een algemene ergonomiecursus terecht waarin zitten slechts een klein stukje is. En zodra de bureaustoel verstelbaar is en aan de zogenaamde normen voldoet is het onderwerp zitten vaak alweer beëindigd. Maar wat gebeurt er als iemand niet op een normale standaard stoel kan zitten, medische klachten heeft of een afwijkend lichaamsformaat? Dan spreken we toch echt van een zitprobleem die je niet even oplost met een aangepaste stoel.

In elk kantoor zitten mensen onbewust in ongunstige houdingen. Je neemt al snel een compensatiehouding aan als de bureaustoel je niet de benodigde steun kan geven. Structureel kan zo’n verkeerde houding leiden tot lichamelijke klachten en uitval.

In deze training neemt Mimi je in 5 informatieve video’s graag mee in haar eigen wereld van zitproblemen, hoe deze te herkennen en eventueel te kunnen oplossen.

Wat leer je in deze training?

Het herkennen van een zitprobleem
Informatie over het oplossen van een zitprobleem
Het juist instellen van de bureaustoel
Waarom een juist ingestelde stoel zo ontzettend belangrijk is
Zitproblemen-emtek

Beter zitten in 5 stappen box

Onze zitspecialisten maken gebruik van de ‘Beter zitten in 5 stappen’ methode om iedereen goed te laten zitten. Deze methode willen we graag met je delen. Vraag daarom op deze pagina gratis de ‘Beter zitten in 5 stappen’ box aan. In deze box zitten 10 instructiekaarten. Gebruik er één voor jezelf en deel de rest uit aan collega’s die nodig beter moeten gaan zitten. Zo zorgen we samen voor een gezond en vitaal kantoor!

Vraag je gratis box aan!