Team

Ontmoet ons team

Gedreven team met allemaal dezelfde passie!

Als een Nederlands ambachtelijk familiebedrijf begrijpen we als geen ander hoe belangrijk aandacht voor details is. Elk product dat het pand verlaat is zorgzaam met de hand in elkaar gezet en onderworpen aan een grondige kwaliteitstest. Het resultaat is altijd een product dat zich terugbetaalt aan de klant in comfort, kwaliteit, productiviteit, en niet te vergeten; een betere gezondheid. Naast het maken van de hoogste kwaliteit stoelen is een luisterend oor onderdeel van ons werk. Wij handelen vanuit interesse voor de medemens. Niemand is een “nummertje”. In wezen gaan we met klanten om zoals we zelf behandeld willen worden. Elke dag leren we nieuwe mensen kennen waar we een zitprobleem voor mogen oplossen. Daar komen wij ons bed wel voor uit!

Mimi Lodewijks

Eigenaar / Adviseur / Zitspecialist

Mimi, de bevlogen eigenaar van EMTEK, heeft in 2013 de fakkel overgenomen van haar ouders, Elmo en Francien. Haar geloof in het concept straalt door in haar streven naar tevreden klanten. Met een schat aan kennis over zitten, is Mimi jouw betrouwbare kompas voor advies en begeleiding op maat.

Yvonne Holzman

Office Manager

Yvonne is onze bruisende Office Manager, de spil die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Met een schat aan ervaring van 8 jaar bij EMTEK, is ze de perfecte gids voor onze klanten, hen sturend in de juiste richting en bijstaand met deskundig advies. En als je ons belt, is de kans groot dat Yvonne je vrolijk begroet aan de andere kant van de lijn.

Wahyodi van der Zee

Architect van de stoel

In de wereld van stoelen is Wahyodi de onmiskenbare architect, waar ontwerp essentieel is. Hij wordt terecht beschouwd als de visionaire geest achter elke stoel. De zitting, het kloppende hart van de maatstoel, krijgt vorm onder zijn vakkundige handen. Het creëren van de perfecte zitting is zijn passie en expertise.