Team

Ontmoet ons team

Gedreven team met allemaal dezelfde passie!

Als een Nederlands ambachtelijk familiebedrijf begrijpen we als geen ander hoe belangrijk aandacht voor details is. Elk product dat het pand verlaat is zorgzaam met de hand in elkaar gezet en onderworpen aan een grondige kwaliteitstest. Het resultaat is altijd een product dat zich terugbetaalt aan de klant in comfort, kwaliteit, productiviteit, en niet te vergeten; een betere gezondheid. Naast het maken van de hoogste kwaliteit stoelen is een luisterend oor onderdeel van ons werk. Wij handelen vanuit interesse voor de medemens. Niemand is een “nummertje”. In wezen gaan we met klanten om zoals we zelf behandeld willen worden. Elke dag leren we nieuwe mensen kennen waar we een zitprobleem voor mogen oplossen. Daar komen wij ons bed wel voor uit!

Mimi Lodewijks

Eigenaar / Adviseur / Zitspecialist

Mimi heeft EMTEK begin 2013 overgenomen van Elmo en Francien, haar ouders. Ze gelooft in het concept en ziet graag tevreden klanten. Door haar grote kennis over zitten, ben je voor advies bij Mimi aan het juiste adres.

Yvonne Holzman

Office Manager

Yvonne is onze office duizendpoot en zorgt dat alles en iedereen in goede banen blijft lopen. Met haar 8 jaar ervaring bij EMTEK, kan ze onze klanten op weg helpen en adviseren in de juiste richting. Bel jij ons? Dan is de kans groot dat Yvonne de telefoon opneemt.

Lianne van Katwijk

Marketing Manager

Ik word heel blij van onze producten onder aandacht te brengen bij onze klanten. En ze op de hoogte te houden van alles op het gebied van zitspecialisme. Want iedereen verdient het om er goed bij te zitten.

Wahyodi van der Zee

Architect van de stoel

Zonder ontwerp geen stoel. Wahyodi wordt dan ook niet voor niks de architect van de stoel genoemd. De zitting is als ware het hart van de stoel. Het uittekenen van de juiste zitting is hem op het lijf geschreven.

André Tabak

Zitspecialist

Heb jij een afspraak gemaakt voor een passing? Zeer grote kans dat André dan bij jou op de stoep staat. André is onze zitspecialist en zal je helpen met de eerste stappen richting jouw perfecte maatstoel.