Over ons

Iedere stoel van EMTEK heeft een verhaal

Sinds de oprichting van EMTEK in 1996 dagen we bedrijven uit om een bewuste denkwijze inzake het kantoormeubilair met ons te delen. We toveren dagelijks bij klanten een lach op het gezicht middels een op maat gemaakte bureaustoel of door vertrouwd contact. Daar komt onze passie voor zitten vandaan.

Het team

Bij ons staat een flitsend ontwerp niet op de eerste plaats. Wij hechten meer waarde aan functionaliteit en kwaliteit. Elke stoel biedt de persoon in kwestie de juiste ondersteuning en gaat tientallen jaren mee. Stevigere bureaustoelen bestaan niet. Bovenaan staat dus een functioneel ontwerp. Dit wordt vaak door andere stoelenfabrikanten gezien als "eigenwijs" en ja, daar zijn we trots op.

Ons team

Oog voor kwaliteit en het milieu

Ons kwaliteitsmanagement-systeem is ISO 9001 geconformeerd. Dit houdt in dat onze bedrijfs-processen zijn toegelegd op het verhogen van de tevredenheid door aan de wensen en eisen van klanten te voldoen. Of eenvoudig gezegd; dat we hoge kwaliteitseisen toepassen. Met het ontwerp, de productie en de service onder één dak kunnen we je verzekeren van een stevig staaltje vakmanschap.

Onze inspanningen op het gebied van milieumanagement conformeren wij aan ISO 14001. Dat wil zeggen dat we onze ecologische voetafdruk beheersen. Het bedrijfspand is bijvoorbeeld uitgerust met 24 zonnepanelen. We werken samen met meerdere organisaties om stoelen te recyclen. Daarnaast plannen we onze routes zo efficiënt mogelijk in om brandstof te besparen.

Het belang van aandacht

Een luisterend oor is onderdeel van ons werk. Wij handelen vanuit interesse voor de medemens. Niemand is een “nummertje”. In wezen gaan we met klanten om zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Elke dag leren we nieuwe mensen kennen waar we een zitprobleem voor mogen oplossen. Daar komen wij ons bed wel voor uit!

Elk product dat het pand verlaat is zorgzaam met de hand in elkaar gezet en onderworpen aan een grondige kwaliteitstest. Het resultaat is altijd een product dat zich terugbetaalt aan de klant in comfort, kwaliteit, productiviteit, en niet te vergeten; een betere gezondheid.

Het verhaal van EMTEK

Adres

Wijzend 62
1613 KP Grootebroek
Nederland
Trots op onze klanten