Webinars

Ontdek onze boeiende reeks geplande webinars voor de komende periode! Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint in jouw vakgebied, onze webinars bieden waardevolle inzichten en praktische tips om je vaardigheden te verbeteren en je kennis te verdiepen. Blader door ons diverse aanbod en schrijf je vandaag nog in om deel te nemen aan boeiende sessies die je helpen groeien en excelleren in jouw vakgebied. Mis deze kans niet om te leren van experts en jezelf te ontwikkelen. Kijk hieronder voor een overzicht van onze aankomende webinars en reserveer jouw plek vandaag nog!

Zitten & Bekkenbodem 28 mei 2024

Gedurende deze sessie neem ik je mee op een reis van inzicht, waarbij we de behoeften van belanghebbenden onder de loep nemen, effectieve oplossingsrichtingen verkennen en veelgemaakte fouten bespreken die vaak worden gemaakt bij het aanpakken van zitproblemen als gevolg van bekkenklachten en bekkenbodemklachten.

Webinar Zitten & Bekkenbodem

Zitten & Lipoedeem 9 juli 2024

Dit webinar richt zich op de meest recente inzichten over lipoedeem, specifiek gericht op hoe deze aandoening het zitten beïnvloedt. We verkennen de complexiteit ervan, van de onderliggende fysiologische processen tot de diepgaande psychologische effecten.

Belangrijk is dat we dieper ingaan op de impact van lipoedeem op zitten. Of het nu gaat om langdurig zitten op het werk, tijdens het reizen of gewoon thuis ontspannen, de invloed van lipoedeem op deze alledaagse activiteit kan aanzienlijk zijn.

Webinar Zitten & Lipoedeem